Attraktivt innehåll på nätet

Innehållet på denna sida handlar om innehållet på din webbplats. Möjligheten att skapa innehåll för andra är någonting som ligger oss varmt om hjärtat. I skrivandets stund arbetar vi med flera kunder inom nya roliga och lite annorlunda affärsområden. Vi insåg ganska snabbt att när vi arbetar med seo saknas det stora bitar från kunden där innehåll eller copy inte finns färdigt. Detta är också någonting som blir ett problem som vi idag avhjälper genom att analysera och skapa på kundens inrådan och ett samarbete.

Innehåll och marknadsföring

När vi arbetar med copy och content ger det oss även mer kunskap om kunden. Behovet, inriktningen och möjligheten med copy kan göra underverk redan i planering av kampanjer. Att kunna skriva bra material till våra kunder innebär att vi själva kan göra ett bättre jobb med just innehållsmarknadsföring. Möjligheten att skapa, styra och mäta effekten av en artikel är helt underbart för oss som jobbar med innehållet. Att vi sedan sitter på god kunskap om seo gör det bara roligare då vi kan trimma i detaljer i ord, meningar, rubriker och även producera bilder till innehållet.

Innehåll skapar attraktion

Drömmen om bra innehåll handlar egentligen att bygga attraktion i det betraktaren läser och har hittat genom sök. En webbsida idag är sökbar och har ett innehåll som tagit betraktaren dit. Möjligheterna med copy och innehållsmarknadsföring är enorm om en används som ett verktyg för attraktion. I princip allting är sökbart idag genom exempelvis Google. Den enkla vägen till

Innehåller på din webbplats kan göra enorm skillnad för dina besökare. Antingen har de inte hittat vad de sökte och vänder i dörren tills de hittar vad de sökte. Ellr så hittar det vad de sökte i din webbplats och ger sig hän på ditt innehåll hela vägen till nyhetsbrev och prenumeration. Du kan välja hur dina besökare agerar om du ligger steget för och skapar för dem och det de söker efter.

Innehåll tillsammans med seo är enormt kraftfulla verktyg vi hjälper dig med att implementera på din webbplats.