Content marketing

Home / Content marketing

content marketing

Din webbplats behöver innehåll med content marketing som skapar intresse för besökaren. Ett av de bästa sätten att skapa erbjudanden och generera besökare är att skapa nytt innehåll för din webbplats kontinuerligt. Vi vet också att din webbplats inte sköts eftersom du har annat att sköta och göra i ditt företag. Därför erbjuder vi att skriva ditt innehåll och sköta din webbplats.

Syns du inte, säljer du inte

Relevans i innehåll

Det är tydligt att innehållet driver intresset att besöka din webbplats. Oavsett vad som söks på är det relevant att ditt innehåll passar besökaren och att denne hittar vad den letar efter. Det är mötet mellan sökt information och funnen information som ska matcha din besökare. Inte förrän då vet man att man mött en intresserad kund som dessutom blir en potentiell kund med en långsiktig möjlighet.

Underhållet av information är minst lika viktig som en fungerande och tillgänglighet. När besökaren kan läsa det den ville och hittar rätt ger det en effekt av intresse och kontinuitet med möjliga återbesök. Driver du en blogg med information om en inriktning är det precis detta du söker att matcha.

Matcha behovet med analys

De verktyg som vi använder för att skapa ditt innehåll baseras på den redan befintliga informationen i samhället. Det finns väldigt bra verktyg för att se på statistik och analysera möjligheterna. Där kan vi egentligen skapa innehåll som övervinner dina konkurrenter när det finns en möjlighet att göra så. At ha bra innehåll handlar oftast om att matcha kunden, vara korrekt i sin beskrivning och dessutom erbjuda det man säger.

Google är en stor partner för oss när det gäller att analysera behovet och marknaden. Man erbjuder sökverktyg för att se på sökord och trender för att träffa rätt i innehåll och marknadsföring. ett korrekt material som lever och förändras dagligen, kanske minut för minut. Här kan vi branschen med SEO och analys som vi jobbat med sedan slutet på 90-talet.