Copy

Home / Copy

copy content

Vi erbjuder copy, innehåll som skapas av det kreativa skrivandet och en inriktning i varje artikel. Ord är makt och man kan missbruka det eller bruka det för att nå olika resultat. Vi brukar ordet och utnyttjar det som ett verktyg för att skapa content för våra kunder.

Vi använder ofta ordet copy eftersom det är av internationell betydelse. Det blir enklare med våra internationella kontakter och med behov av engelsk copy. Vi arbetar med internationella kunder inom webbutveckling och strategier för företag som webbyrå. Där har vi annat för oss och implementerar vår expertis inom SEO, en nödvändighet inom innehåll och påverkan med ord.

Ordets kraft

Man kan starta krig med ord. I jämförelse, så nära vi kommer, så ägnar vi oss åt marknadsföring istället som är mycket roligare. Det ligger oss nära att jobba med copy inom marknadsföring. Då vi också är en webbyrå som skapar och bygger webbplatser. Ordet går hand i hand med den utveckling vi hjälper företag med. Det blir en helhet med förtroende. Att inte bara ha en webbplats men att utnyttja sin webbplats till en marknadsföringskanal

När företag använder sin webbplats som den bör får man resultat. Vi vill vara tydlig med att det handlar om innehåll eller copy såklart. Vem som helst förstår att en webbplats bör vara en levande organism som med en viss insats driver nya kunder till nya affärer.

copy i kontrast till bilden

När vi skriver copy innefattar det allt skrivet material i kontrast till bilder och media, eller andra element av layout, i större skala inkluderat veckomagasin, marknadsföring och böcker. När det gäller marknadsföring eller internetmarknadsföring och liknande har betydelsen copy anställdas inriktning att framför allt skriva, producera och skapa attraktivt material för mottagaren att uppmuntras handla en produkt eller tjänst.

För vår del erbjuder vi content i den form det passar. Mer för att generera bra innehåll och i marknadsföringssyfte att ditt företag ska möta kunderna genom sök och rätt träffar med seo. med ord säljer vi din webbplats genom att skapa hög ranking på sina sökord vilket i sig ger fler besökare med rätt inrikting och dessutom eliminerar felbesök eller studs som det heter.