Media

media copy content

Allt innehåll på internet är egentligen media i grunden. Det som vi jobbar mest med är såklart copy och content. Det som utgör kanske mest av innehållet på vilken webbplats som helst. Innehållet är i sig skapande av trafik på internet när besökaren letar efter någonting genom sök. Det finns två större alternativ som idag utgör sök. Det är vanlig sök i exempelvis Google där man letar efter artiklar och information på ett alldagligt sätt. med en med medial söktjänst som Youtube letar besökaren efter video och det som kallas rörlig media mest. Youtube är en sökmotor som innehåller allt från sport till företags reklamfilmer och annat roligt som exempelvis serier.

Media och bild

Internet är media och det finns egentligen ingenting som går att räkna bort i sin tekniska bemärkelse som media. Det som besökaren eller betraktaren söker efter utgör behovet för tillfället. man kan även se trender på sök och det finns även här verktyg för statistik och analys. Det roliga med media är att det kan skapas i en mobil smartphone eller i datorn. I dagens tekniska utveckling har var och en av oss en mobiltelefon som skapar material i handen. Vi tar bilder, filmer och möjligheten att sprida glädje och sorg i sociala kanaler. Denna enorma utveckling har tagit skruv och det är absolut läge att använda medvetenheten att utnyttja kanalerna för att skapa copy och content för dina besökare.

Att jobba med bilder är en viktig del som ofta kan bli en belastning för företag som inte arbetar i den genren. Att fotografera kan väl alla men att göra bra bilder är någonting nytt för många. Vår fotograf erbjuder att skapa bilder till olika media och inriktningar för att träffa så rätt som möjligt i affärsområdet.

Innehåll med rörlig bild

När det kommer till rörlig bild skapar det ett mer attraktivt uttryck och det finns en frihet i att filma och skapa själv. Rörlig bild kan bringa mer kraft i form av reklamfilm eller återge en föreläsning man haft. Det är enormt viktigt att man hanterar hela processen för sitt syfte. När en film ska visas på webbsidan kanske det ska vara helskärm medan en visning på Youtube gör sig bättre i ett annat format. Handlar det om att materialet ska användas på en föreläsning kan vi producera detta också. Rörlig media är riktigt kul med effekter och med rät inriktning blir det väldigt effektfullt.