SEO

Home / SEO

seo

Den enorma styrkan vi hittar i seo innebär att vi tillsammans med copy och content kan skapa innehåll för ditt företag med kraft. Kraften i att skapa innehåll är viktig efter som det är här vi lägger kraften att bygga relationer från våra kunder till dess besökare att hitta rätt i sina sök. Tanken att dirigera den sökande besökaren inna de hittat fram genom att synas i sök är vansklig eftersom vi inte kan styra sökmotorerna.

Copy content och seo

Den oslagbara strategin för vilket företag som helst. Att få jobba med just content har blivit mer och mer viktigt. Inte för att det trendade för 2 år sedan att gå och lyssna på föreläsningar om content. Utan för att det bygger stabil ranking för företag med inrikting på sin marknad. Varje affärsområde ha sina sökord och varje företag bör veta vad de sysslar med. Numera erbjuder vi möjligheten att jobba med din marknadsföring och kan skapa din seo för att vinna ranking i sök bland dina konkurrenter.

När copy får spela sin roll och vara ledande med ett sökord skapar content det flöde du söker och får kunden att stanna kvar och läsa. Utan seo blir det ganska omtumlande men där styrs det upp och seo blir den viktigaste komponenten. När det ska mötas måste man mäta gentemot marknadens behov och inriktning. Bland annat får ett sökord i din webbplats relevans och betydelse för Google som ska värdera och visa oss vägen till resultat.

När seo ger resulat

Den tekniska beskrivningen om hur seo fungerar skippar vi nu men det kommer bli en riktig genomgång om hur viktigt det är för din synlighet på internet. När vi skriver copy utgår vi från Google som ger oss analyser på ditt affärsområde och med den relevanta datan kan vi skräddarsy uppdraget du behöver för att ta mark i din bransch. Den långsiktiga processen gör att ingen kommer märka förändringen förrän vi tagit marknaden med storm och konkurrenterna körs om på insidan när det gäller deras position och minskade besöksstatistik i analytics.